TentEnsuite is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard dan ook, als gevolg van of in verband met het gebruik van, de onmogelijkheid tot gebruik van, of het als uitgangspunt gebruiken van deze website of een daaraan verbonden site.

Aan het vervaardigen en onderhouden van deze website wordt de uiterste zorg besteed. Desondanks kan informatie ontbreken of informatie onvolledig of onjuist zijn. Voor het definitief maken van een boeking wordt u gevraagd met de dan geldende boekingsvoorwaarden akkoord te gaan.

Wanneer TentEnsuite op deze website hyperlinks naar derden aanbiedt of diensten van derden ter beschikking stelt, treedt TentEnsuite niet op als bemiddelaar noch als vertegenwoordiger van deze derde partijen. Deze hyperlinks worden uitsluitend als verwijzingen aangeboden. TentEnsuite heeft geen invloed op de inhoud van de aan deze hyperlinks verbonden websites en draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van deze websites.
 
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
TentEnsuite nieuws  

Het laatste TentEnsuite nieuws...

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom TentEnsuite?
Lees nu het laatste nieuws op onze nieuwspagina en blijf op de hoogte van TentEnsuite en haar tenten in Zuid-Frankrijk.
Ga naar de nieuwspagina

TentEnsuite Enroute  

Niet op zaterdag in de file!

Bent u het ook beu om op zaterdag in de file te staan naar Zuid-Frankrijk? Speciaal voor TentEnsuite klanten hebben wij enkele Chambre d'Hotes op een rijtje gezet om een extra nacht door te brengen en te genieten van uw vakantie. Ga naar TentEnsuite EnRoute

Bestemmingen in Zuid-Frankrijk  

TentEnsuite bestemmingen in Zuid-Frankrijk...

Wilt u weten waar uw volgende vakantie naartoe gaat? Op diverse campings in de regio's Limousin, Aquitaine en Midi-Pyrénées staat uw safaritent voor de zomer. Zie waar onze tenten staan

Gastenboek  

De ervaringen van TentEnsuite klanten...

Ontdek nu hoe de klanten van TentEnsuite het glamperen hebben ervaren in een van onze tenten. Komt u na het lezen van hun ervaringen ook naar een van onze tenten in Zuid-Frankrijk? Lees de ervaringen

TentEnsuite = Glamperen - Kamperen in stijl...

Wij, het gehele team van Tentensuite, zijn ervan overtuigd dat wij samen met uw gastheer en gastvrouw van de door ons geselecteerde bestemmingen, er alles aan hebben gedaan om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Niets moet en onze locaties bieden activiteiten en faciliteiten in overvloed om alles te mogen. Kan het nog aantrekkelijker?
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn altijd bereid om u te adviseren.