Op deze pagina hebben wij alle Chambre d'Hotes bestemmingen voor u op een rijtje gezet. Dit overzicht is dan ook bedoeld voor de gasten die het prettig vinden om niet op de drukke zaterdag aan te komen of te vertrekken. Zij kunnen dan een extra nacht(en) doorbrengen in een van onderstaande Chambre d'Hotes. Natuurlijk kunnen ook de reizigers op doorreis van deze mooie gelegenheden gebruik maken.

Chateau Bellegarde les Fleurs

Bijgebouw met Gites en Chambres   In één van de bijgebouwen van het kasteel bevinden zich de Chambre d'Hotes en een tweetal Gîtes. De gîtes en kamers delen dezelfde zonovergoten binnenplaats. Zeer centraal gelegen zodat uw kinderen makkelijk contact kunnen maken met andere kinderen op de camping.

 

Lees meer...

Robert en Mariette   Dit is gîte d'étape 'Clos des Escoutilles' van Robert en Mariëtte in Varaire. Deze gîte ligt aan de GR65, het pelgrimspad naar Santiago de Compostella (Via Podiensis). Gelegen tussen Limogne en Quercy en Cahors (Autoroute A20), dichtbij de snelweg A20 en dus een perfecte accommodatie voor vakantiegangers op doorreis.

Lees meer...
 
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
TentEnsuite nieuws  

Het laatste TentEnsuite nieuws...

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom TentEnsuite?
Lees nu het laatste nieuws op onze nieuwspagina en blijf op de hoogte van TentEnsuite en haar tenten in Zuid-Frankrijk.
Ga naar de nieuwspagina

TentEnsuite Enroute  

Niet op zaterdag in de file!

Bent u het ook beu om op zaterdag in de file te staan naar Zuid-Frankrijk? Speciaal voor TentEnsuite klanten hebben wij enkele Chambre d'Hotes op een rijtje gezet om een extra nacht door te brengen en te genieten van uw vakantie. Ga naar TentEnsuite EnRoute

Bestemmingen in Zuid-Frankrijk  

TentEnsuite bestemmingen in Zuid-Frankrijk...

Wilt u weten waar uw volgende vakantie naartoe gaat? Op diverse campings in de regio's Limousin, Aquitaine en Midi-Pyrénées staat uw safaritent voor de zomer. Zie waar onze tenten staan

Gastenboek  

De ervaringen van TentEnsuite klanten...

Ontdek nu hoe de klanten van TentEnsuite het glamperen hebben ervaren in een van onze tenten. Komt u na het lezen van hun ervaringen ook naar een van onze tenten in Zuid-Frankrijk? Lees de ervaringen

TentEnsuite = Glamperen - Kamperen in stijl...

Wij, het gehele team van Tentensuite, zijn ervan overtuigd dat wij samen met uw gastheer en gastvrouw van de door ons geselecteerde bestemmingen, er alles aan hebben gedaan om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Niets moet en onze locaties bieden activiteiten en faciliteiten in overvloed om alles te mogen. Kan het nog aantrekkelijker?
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn altijd bereid om u te adviseren.