Petitensuite

Petitensuite = een kleine broer van Tentensuite

Iets minder royaal, nog steeds heerlijk glamperen!

Petitensuite is de naam voor een kleine broer van Tentensuite. Echt een exacte kleine kopie van Tentensuite. Niet minder compleet en nog steeds met een geweldig comfort.
Door het maatje kleiner voor maximaal 4 personen geschikt. Lees verder...

 • Camping Domaine St Martin. Petitensuite
  In een werkelijk schitterende bergachtige omgeving op 800 meter hoogte, aan de voet van de op één na hoogste berg van de Pyreneeën, kunt u genieten van rust, natuur en culinaire verwennerij. De bergen als thuisbasis en de Middellandse Zee op slechts drie kwartier rijden maken deze camping tot een heel bijzondere. En...het weer is er doorgaans uitstekend.
  45,00 per nacht in voor-/naseizoen
 • Camping Fontaine du Roc. Petitensuite
  Camping Fontaine du Roc ligt op de provinciegrens van de Dordogne/Lot et Garonne, in het hart van de Bastides en de Perigord, bekend om zijn Zuid-Franse klimaat met zijn vele zonne-uren. Een echte aanrader!!
  45,00 per nacht in voor-/naseizoen
 • Camping L'Anjou. Petitensuite
  Temidden van deze glooiende wijdse heuvels en bossen, wachten Monique en Clemens u op voor een landelijke vakantie, rustig en onthaast. Speelplaatsen voor uw kinderen, een zwembad, schaduwrijke plekjes en een kinderboerderij zijn er voor uw plezier en dat van uw kinderen.
  40,00 per nacht in voor-/naseizoen
 • Camping La Berge Ombragée Petitensuite
  Camping La Berge Ombragée is een gezellige, kleine familiaire camping met ruime plaatsen direct aan de rivier de Dordogne, Berge Ombragée is Frans voor schaduwrijke rivieroever. De camping heeft twee niveau's in een boomgaard.Er staan 2 Petitensuite tenten op ruime plekken met zon en schaduw.
  45,00 per nacht in voor-/naseizoen
 • Camping La Champagne Petitensuite
  Camping La Champagne is schitterend gelegen aan de stille kant van de Dordogne en ligt tussen de pittoreske dorpjes Argentat en Beaulieu-sur-Dordogne in het departement Corrèze. Het is een mooie, ruime, rustige natuurcamping direct aan de oever van de Dordogne. Een juweeltje!!
  45,00 per nacht in voor-/naseizoen
 • Camping La Plaine. Petitensuite
  In de Aveyron, in de mooie vallei van de rivier de Lot, tussen Conques en Figeac, biedt camping la Plaine u een zeer aangenaam verblijf in één van de 2 Petitensuite. De tenten staan op ruime plekken op een rustig gedeelte van de camping vlakbij de rivier de Lot.
  45,00 per nacht in voor-/naseizoen 
Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
TentEnsuite nieuws  

Het laatste TentEnsuite nieuws...

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom TentEnsuite?
Lees nu het laatste nieuws op onze nieuwspagina en blijf op de hoogte van TentEnsuite en haar tenten in Zuid-Frankrijk.
Ga naar de nieuwspagina

TentEnsuite Enroute  

Niet op zaterdag in de file!

Bent u het ook beu om op zaterdag in de file te staan naar Zuid-Frankrijk? Speciaal voor TentEnsuite klanten hebben wij enkele Chambre d'Hotes op een rijtje gezet om een extra nacht door te brengen en te genieten van uw vakantie. Ga naar TentEnsuite EnRoute

Bestemmingen in Zuid-Frankrijk  

TentEnsuite bestemmingen in Zuid-Frankrijk...

Wilt u weten waar uw volgende vakantie naartoe gaat? Op diverse campings in de regio's Limousin, Aquitaine en Midi-Pyrénées staat uw safaritent voor de zomer. Zie waar onze tenten staan

Gastenboek  

De ervaringen van TentEnsuite klanten...

Ontdek nu hoe de klanten van TentEnsuite het glamperen hebben ervaren in een van onze tenten. Komt u na het lezen van hun ervaringen ook naar een van onze tenten in Zuid-Frankrijk? Lees de ervaringen

TentEnsuite = Glamperen - Kamperen in stijl...

Wij, het gehele team van Tentensuite, zijn ervan overtuigd dat wij samen met uw gastheer en gastvrouw van de door ons geselecteerde bestemmingen, er alles aan hebben gedaan om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Niets moet en onze locaties bieden activiteiten en faciliteiten in overvloed om alles te mogen. Kan het nog aantrekkelijker?
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn altijd bereid om u te adviseren.